Bine ati venit la Woodentoys jucarii online! +40 745-617-646

 

Termeni si conditii

Accesarea, inregistrarea datelor si utilizarea serviciilor acestui site, implica acceptarea anumitor termeni si conditii.

Va rugam sa le cititi informatiile de pe aceasta pagina - in momentul inregistrarii si plasarii unor comenzi aceste  termeni si conditii sunt considerate acceptate de catre client.

 

Datele de identificare si informatii

administrator magazin online:

Albert Csongor Stefan PFA

Cod unic de înregistrare: 28929505
Nr. în Registrul Comerţului : F12/1904/2011
Cod CAEN: 4799
Sediu profesional: Cluj Napoca,
str. Primăverii nr.12, ap. 17, judeţul Cluj.

Tel: 0745 617646

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livrarea  produselor se face numai prin Posta Romana sau curierat. In cazul comenzilor din Cluj Napoca, livrarea se face folosind serviciul unui curier local sau livrare directa la domiciliul clientului.  Nu avem program de lucru cu clientii.

Puteti sa ne contactati :

-prin email: info@jucarii-lemn-online.ro

-prin telefon la 0745 617 646

-scrisoare postala pe adresa: str. Primaverii nr.12, ap.17, Cluj Napoca, judetul Cluj.

Persoana de contact : Albert Csongor.

 

Produsele

Fiecare produs contine pe pagina proprie informatii necesare identificarii caracteristicilor proprii (descriere, imagini, marimi, materiale). Administratorul isi rezerva dreptul de a actualiza (modifica, sterge, adauga informatii) fara ca utilizatorii sa fie notificati in prealabil.

Imaginile despre anumite produse pot diferi de realitate in cazul in care apar anumite modificari de nuante, sau in cazul produselor realizate manual sau partial manual prin dimensiune.

Albert Csongor Stefan PFA  nu este platitor de TVA.

 

Cum sa comandati

Înregistraţi-vă pe site cu datele personale reale şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produse de care aveţi nevoie prin apăsarea butonului: adaugă in coş. Menţionaţi cantitatea dorită. Daca la un produs nu exista stoc, acest lucru apare la pagina produsului respectiv. La produsele disponibile se pot intruduce in cos cantitatea maxima ce exista pe stoc.

După ce aţi adăugat toate produsele în coşul de cumpărături puteţi să încheiaţi cumpărăturile folosind butonul Finalizare comandă > Plasaţi comanda .

Primiţi un email de confirmare imediat după ce aţi trimis comanda. (Dacă nu aţi primit o confirmare în legătură cu comanda Dvs., vă rugăm să o retrimiteţi , deoarece înseamnă că din motive tehnice nu l-am primit).

Prin plasarea comenzii si primirea emailului de confirmare comanda este considerata validata.

Daca nu doriţi să vă înregistraţi,  plasaţi comanda fără a bifa căsuţa  "Creați un cont împreună cu comanda"

Finalizarea comenzii presupune obligaţia clientului de a ridica coletul de la poştă cu produsele comandate şi achitarea contravalorii acestuia.

Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, respectiv maxim 5 zile lucratoare pentru colete expediate prin Posta Romana. Fac exceptii cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.

Dupa expedierea coletului primiti un mail cu datele livrarii: numar chitanta de la Posta Romana sau numar AWB de la curier, in fucntie de modalitatea de expediere aleasa.

 

Livrare

1. Prin Fan Curier

Costurile livrării prin curier vor apare pe factură ca şi poziţie distinctă, ele fiind suportate de cumpărător; pe factura apare ca pozitie distincta fiecare produs (cantitate si pret unitar) + separat costul de livrare ( in functie de modalitatea de livrare aleasa).

Termenul de livrare prin curier este 24 - 48 de ore de la trimiterea coletului. Curierul vă contactează telefonic înainte de livrare.

2. Prin Posta Romana .

Costurile livrării prin Poşta Română vor apare pe factură ca şi poziţie distinctă, ele fiind suportate de cumpărător ; pe factura apare ca pozitie distincta fiecare produs (cantitate si pret unitar) + separat costul de livrare ( in functie de modalitatea de livrare aleasa).

Coletul se ridică de la oficiul postal la care sunteţi arondat după adresa Dvs. din cartea de identitate.

După sosirea coletului Poşta vă anunţă acest lucru printr-un aviz în cutia postală, iar Dvs. aveţi 10 zile pentru ridicarea coletului.

 

Taxele de transport se calculează în felul următor:

-Livrare în Cluj: GRATUIT

-Livrare în alte oraşe prin Fan curier : 24 lei

-Livrare în alte oraşe prin Poşta Română : 16 lei

-Pentru comenzi cu valoare peste 199 ron transportul este GRATUIT.

Dreptul de retragere din contract

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014 cumpărătorii beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a renunţa la produsele cumpărate , fără a fi nevoit să justifice decizia luată în acest sens .

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la primirea ultimului produs dintre cele comandate, in cazul in care produsele multiple din comanda se livreaza separat, in mai multe transe.

Pentru a beneficia de dreptul de retur, consumatorul trebuie sa transmita in scris magazinului online (prin email sau scrisoare recomandata) formularul urmator:

 

Model de formular de retragere    Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

   - Catre Albert Csongor Stefan PFA , str. Primaverii nr.12 ap 17, Cluj Napoca, judetul Cluj, tel. 0745617646,

email: info@jucarii-lemn-online.ro

   - Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea

urmatoarelor produse primite la data ________:

   - Numele consumatorului

   - Adresa consumatorului

   - Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

   - Data _____

 

Nu vor fi luate in considerare solicitari telefonice de returnare a produselor, daca nu se efectueaza si o comunicare scrisa a consumatorului, respectand conditiile de mai sus. Consumatorul va primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil si va fi contactat si telefonic. 

Adresa de email pentru transmiterea intentiei de returnare  este info@jucarii-lemn-online.ro 

Returnarea fizica a produsului se va realiza la adresa indicata de vanzator, folosind acelasi serviciu de transport prin care produsul a fost primit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Aceste cheltuielile suportate de catre consumator pentru returnare pot fi mai mari decat taxa standard de transport platita la cumpararea produsului. Taxa de transport platita la cumpararea produsului nu se returneaza, fiind un cost asumat de consumator in cazul returului. Produsele care au beneficiat de transport gratuit la achizitie, nu beneficiaza de transport gratuit (suportat de magazin) si pentru returnare. 

Perioada maxima de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Returnarea contravalorii se va realiza in contul bancar al consumatorului.

 

 

Confidenţialitatea datelor

Datele oferite de clienţi la înregistrare nu vor fi folosite decât în scopul livrării produselor comandate şi pentru a lua legătura cu clienţii.